Реклама / Ads
Frognews #останивкъщи
0| 3427 |13.05.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 14 май 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Бодра смяна“ кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Лазар Михайлов“, ул. „Наука“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Тетевенска“, ул. „Хоризонт“, ул. „Биримирски извор“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Биримирци“.
На 14 май 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Солунска“.
На 14 май 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Златовръх“ от ул. „Кричим“ до ул. „Галичица“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златовръх“ ъгъла с ул. „Кораб планина“.
На 14 май 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа българска армия“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Първа българска армия“ от ул. „Вела Чорбова“ до ул. „Рояк“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ ъгъла с ул. „Вела Чорбова“.

На 14 май 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гурко“ №1, №3
по ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родината“№25.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3595 |10.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3337 |09.05.2018 . Временно прекратиха издирването на Боян Петров 2| 4002 |08.05.2018 . Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3518 |07.05.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ