Четвъртък, 23 Май 2019, 06:51
Реклама / Ads
Frognews
0| 2677 |29.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 30 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Христо Белчев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Белчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Солунска“
ул. „Уилям Гладстон“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Белчев “ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.
На 30 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старото училище“ с. Доброславци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Градинарска“, ул. „Житенски път“, ул. „Уршак“, ул. „Първанова чешма“ и ул. „Грамадите“ , ул. „Отава“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Доброславско шосе“ ъгъла с ул. „Детска песен“.
На 30 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Баба Тонка“ от ул. „Дряновски манастир“ до бул. „Ботевградско шосе“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Баба Тонка“ №28.
На 30 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа шопска девизия“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Отдих", ул. "Спас Бенев", между ул. "Заводско шосе" и ул. "Първа шопска девизия" и ул. "Първа шопска девизия" между ул. "Отдих" и ул. "Димитър Вачев".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Първа шопска девизия “ ъгъла с ул. „Отдих“.
На 30 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копривщица“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Копривщица“ от ул. „Иглика“ до ул. „Момина сълза“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Копривщица“ ъгъла с ул. „Светъл път“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2693 |25.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2664 |24.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2566 |23.10.2018 . ВОЛЕЙБОЛЕН МАЧ ВЪВ ВЪЗДУХА ОРГАНИЗИРА „СОФИЙСКА ВОДА“ 0| 2656 |22.10.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах