Реклама / Ads
Frognews
0| 2703 |02.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 03 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Янко Сакъзов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Янко Сакъзов“ от ул. „Васил Априлов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Янко Сакъзов“ ъгъла с ул. „Проф. Асен Златаров“.

На 03 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски път“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Троянски път“, ул. „Чукура“, ул. „Пчелина“, местност „Нова Враждебна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чукура“№6.

На 03 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Димитър Стоичков“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Първи май“, ул. „Димитър Стоичков“, ул. „Васил Левски“ и бул. „Ботевградско шосе“

ул. „Димитър Стоичков“ , ул. „Янко Вельов“ , бул. „Св. Анна“ и  ул. „Никола Вапцаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Стоичков“№2; ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

На 03 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.“Илиянци“ от ул.“Локомотив“ до река Суходолска

ул. „Първа Българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Професор Иван Георгов“

ул. „Шлосер“, ул. „Павел Бобеков“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци “ ъгъла с ул. „Локомотив“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2899 |30.09.2018 . „Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на блок 200 0| 3187 |27.09.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2972 |26.09.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2799 |25.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ