Реклама / Ads
Frognews
0| 2930 |04.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 05 октомври 2018 г. (петък) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.

 

На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран  на бул. „Евлоги  и Христо Георгиеви“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Мадрид“, бул. „Евлоги  и Христо Георгиеви“, бул. „Данаил Николаев“, жп гара Подуене .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 544 кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Витиня“, ул. „Летоструй“, ул. „Бесарабия“, бул. „Владимир Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бесарабия“ ъгъла с ул. 544.

На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Банско шосе“ кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Банско шосе“ от №92 до ул. „Земеделска“ и ул. „Земеделска“ в Трънска махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Земеделска“  №5.

На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стара планина“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Георги Никифоров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Стара планина“.

На 05 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Църна бара“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Иван Вазов“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3246 |03.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2773 |02.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2967 |30.09.2018 . „Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на блок 200 0| 3269 |27.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ