Реклама / Ads

0| 3641 |23.05.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Граф Игнатиев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Алабин“ до ул. „Солунска“

ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Гарибалди“.

На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отец Паисий“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средна гора“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3387 |22.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3378 |21.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Димитър Миленков“ 0| 3545 |20.05.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3614 |17.05.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ