Реклама / Ads
0| 4187 |18.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 юни 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Латинка“ от ул. „Антон Павлович Чехов“ до бул. „Цариградско шосе“

ул. „Райко Алексиев“ от ул. „Акад. Методи Попов“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ ъгъла с ул. „Райко Алексиев“.

На 19 юни 2018 г. (вторник), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Гюешево“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гюешево“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево“ срещу бл. 30.

На 19 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Георги Победоносец“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Стефанов Казака“ ъгъла с ул. „Свети Георги Победоносец“.

На 19 юни 2018 г. (вторник), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Обреща“, по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Георги Белов“ до бул. „Цариградско шосе“ и бензиностанция на OMV

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Обреща“.

 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4812 |17.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4225 |14.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в с. Железница . 0| 4353 |14.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4199 |13.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads