Реклама / Ads

0| 2905 |27.06.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 28 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Странджа“ Център район „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Странджа“  от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Странджа“ ъгъла с ул. „Позитано“.

На 28 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    „Карамфил“ местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Чукар“  от ул. „Резньовете“ до ул. „Карамфил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чукар“ ъгъла с ул. „Карамфил“.

На 28 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            на ул.„Пешовица“ с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Първанова чешма“, ул. „Уршак“, ул. „Панчовица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панчовица“ ъгъла с ул. „Бранище“.

На 28 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Долна махала“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Обрадовски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обрадовски път“ ъгъла с ул. „Лазар Михайлов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода“ - с трети голям и модерен център за клиенти 0| 3267 |27.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 1| 3198 |26.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3300 |25.06.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3579 |24.06.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ