Реклама / Ads
0| 3608 |28.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 637 жк. „Връбница“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Златен клас“, ул. „Тричко Велев“, ул. „Росна китка“, ул. „Бели Дунав“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Златен клас“ до Т-маркет.

На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Стоянов“  жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тодор Стоянов“ от ул. „Тарас Шевченко“ до ул. „Люлякова градина“ , ул. „Люлякова градина“№7

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тодор Стоянов“ ъгъла с ул. „Люлякова градина“.

На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Райчев“  кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Райчев“

С понижено налягане на водата ще бъде районът между:

ул. „Асен Разцветников“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Кирил Буюклийски“, ул. „Георги Райчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Райчев“ ъгъла с ул. „Проф. Жечо Атанасов“.

На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Шишманов“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Шишманов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Шишманов“ ъгъла с ул. „Яна Язова“.

На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Баба Тонка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Дунавски лебед“ №13.

На 29 юни 2018 г. (пeтък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 13 вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Екатерина Божилова“ от ул. 7 до ул. „Проф. Боян Пенев“

ул. 13, ул. „Проф. Боян Пенев“, ул. „Акад. Стефан Бобчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Екатерина Божилова“ ъгъла с ул. 7.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3426 |27.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3986 |27.06.2018 „Софийска вода“ - с трети голям и модерен център за клиенти . 1| 3688 |26.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3829 |25.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads