Реклама / Ads
0| 3377 |14.11.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 111 жк. „Обеля“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. 106, ул. 104, ул. „Акад.Дмитрий Лихачов“, ул. 275, ул. „Обелски път“, ул. „Илия Георгов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.106 ъгъла с ул. „Дико Илиев“.

На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златен рог“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Капитан Тодор Ночев“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Любата“ и ул. „Вискяр планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Златен рог“ ъгъла с бул. „Джеймс Баучер“.

На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до ул. „Железопътна“

ул. „Христо Батанджиев“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Босилеградска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Босилеградска“.

На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рила“ вилна зона „Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Искър“, ул. „Рила“, ул. „Мургаш“, ул. „Родопи“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Родопи“ ъгъла с ул. „Янтра“.

На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Топола“ с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сини вир“, ул. „Топола“ от ул. „Сини вир“ до ул. „Мировско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Топола“ ъгъла с ул. „Мировско шосе“.

На 15 ноември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вихрен“ кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Вихрен“, по ул. „Божко Димитров“ от ул. „Крайречна“ до ул. „Подпоручик Иван Желязков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Вихрен“ ъгъла с ул. „Крайречна“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3321 |12.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3621 |08.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3440 |07.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3428 |06.11.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads