Реклама / Ads
0| 3452 |17.07.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 18 юли 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Манастирски ливади – запад“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

Община Красно село: ж.к. „Красно село“,  ж.к.  „Борово“, ж.к. „Белите брези“

и  района между ул. „Тодор Каблешков“, бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Цар Борис III“

Община  Витоша, кв. „Манастирски ливади –запад“: района между бул. „България“, ул. „Борис  Димовски“, ул. „Синанишко езеро“, ул.  „Мур“, ул. „Родопски извор“, ул. „Казбек“, ул. „Ген. Стефан Тошев“ и ул. „Тодор Каблешков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ж.к.  „Красно село“, ул. „Ладога“ на кръстовището с ул. „Леринска чука“; ж.к. „Борово“, ул. „Невестина  скала“ на кръстовището с ул. „Подуево“; ж.к. „Белите  брези“, ул. „Нишава“ на кръстовището с ул. „Битоля“.

На 18 юли 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Мърчаево

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството  .

На 18 юли 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сашо Николов - Сладура“, кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сашо Николов - Сладура“ от ул. „Борис Руменов“ до ул. „Асен Йорданов“, ул. „Аспарух Лешников“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура“ ъгъла с ул. „„Аспарух Лешников“.

 

 

На 18 юли 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Стадион“, жк. „Експериментален“ кв. „Горубляне“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”:

от бл. 1 до бл. 35 и автосервиз зад бл. 22

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: зад бл. 27“.

На 18 юли 2018 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Хвойна“, с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Парашутист“, ул. „Канала“, ул. „Еделвайс“, ул. „Чавдар войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Чавдар войвода“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4592 |15.07.2018 Временно спряха евтаназирането на животни заради протестиращите . 0| 3493 |12.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3717 |11.07.2018 „Софийска вода” временно ще спре водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3418 |10.07.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads