Реклама / Ads
Frognews
0| 2818 |05.08.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голаш“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Голаш“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш“ ъгъла с ул. „Кочани“.
На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нешо Бончев“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Планинско цвете“
по ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“
по ул. „Кирил Пърличев“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Мелодия“
по ул.“ Копринарска“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“
по ул. „Гено Киров“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“
ул. „Разлог“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Нешо Бончев“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Даскал Стоян Попандреев“ кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“
по ул. „Даскал Стоян Попандреев“ от ул. „Кумата“ до ул. „Бояна парк“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ ъгъла с ул. „Даскал Стоян Попандреев “.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Саранци“ кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Саранци“ от ул. „Летоструй“ до ул. „Източна тангента“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Саранци“ ъгъла с ул. „Летоструй“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2679 |02.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2809 |02.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2919 |01.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2806 |30.07.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ