Реклама / Ads
Frognews
0| 3050 |08.04.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Галичица“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Якубица“ от ул. „Кораб планина“ до бул. „Джеймс Баучър“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Якубица“ ъгъла с ул. „Минзухар“.
На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Васил Левски“ с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.
На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борова гора“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
yл. „Борова гора“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калурегица“ ъгъла с ул. „Борова гора“.
На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлоги Тодоров“ с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кирил Банов“, ул. „Евлоги Тодоров“, ул. „Георги Зозов“, ул. „Илия Манов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлоги Тодоров“ ъгъла с ул. „Кирил Банов“.
На 09 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Клен“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Зефир“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2996 |02.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3092 |01.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3088 |31.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3100 |28.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ