Реклама / Ads
1| 4107 |29.07.2020 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 30 юли 2020 г. (четвъртък), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Никола Петков“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

река Владайска, бул. „Никола Петков“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Кукуряк“, ул. „Земляне“, бул. „Овча купел“, ул. „Маестро Кънев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Миньово бърдо“ ъгъла с ул. „Лечебен извор“; бул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Букет“.


На 30 юли 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Христо Чернопеев “ жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


по бул. „Шипченски проход“ от ул. „Коста Лулчев“ до ул. „Иван Димитров – Куклата“, ул. „Никола Тесла“ и района между бул. „Шипченски проход“ , ул. „Александър Жендов“, бул. „Шипченски проход“ и ул. „Акад. Георги Бончев“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Чернопеев “ ъгъла с ул. „Александър фон Хумболт“.


На 30 юли 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Париж “ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


по ул. „Париж“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Росица“


по ул. „Стара планина“ от ул. „Париж“ до бул. „Княз Александър Дондуков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Париж“ №5.

 

На 30 юли 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Паричка “ местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


ул. „Восъче“, бул. „Сливница“, ул. „Паричка“, ул. „Майски сняг“, ул. „Звезден жасмин“, ул. „Ерика“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майски сняг “ ъгъла с ул. „Звезден жасмин“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4323 |28.07.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4208 |27.07.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3729 |22.07.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3669 |21.07.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads