Реклама / Ads
0| 4368 |12.10.2020 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 13 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Патриарх Герман“ в.з. Враня-Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

кв. „Кремиковци“

кв. „Сеславци“ 

с. Яна 

с. Желява

гр. Бухово, ф-ма "Хидростроителство", Дирекция „Жандармерия“, Дворец и стопанство "Враня".  


С понижено налягане - кв. „Ботунец“, жк. „Ботунец“ 1 и 2.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Затвор Кремиковци и Затвор Казичене.


На 13 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „България“, жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:


бл. 29 и бл. 31 на ул. „Метличина поляна“ и бл. 7А на бул. „България“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Метличина поляна“.


На 13 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Майор Алекси Рилец“ кв. „Манстирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


ул. „Акад. Димитър Попов“, ул. „Проф. Велизар Велков“, ул. „Майстор Алекси Рилец“ и ул. „Никола Мавродиев“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Майстор Алекси Рилец“.


На 13 октомври 2020 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във в.з. „Беликата“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. „Беликата“


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4801 |10.10.2020 Великобритания отзова временно посланичката си в Беларус . 0| 3963 |08.10.2020 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3927 |07.10.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3897 |06.10.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads