Реклама / Ads
1| 2946 |11.01.2021 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 януари 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 01:30 до 07:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Синчец“, ул. „Без име“, ул. „Витошко лале“, ул. „Чипровица“, ул. „Ведрина“, ул. „Цветна градина“, ул. „Тинтява“, ул. „Ивайло“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Калугерица“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Шипка“, ул. „Алеко“, ул. „Резньовете“, ул. „Янчовска река“ и ул. „Перуника“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Никола Крушкин-Чолака“ и ул. „Стефан Стамболов“.

 

На 12 януари 2021 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“, Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

пл. „П. Р. Славейков“, ул. „Георги С. Раковски“, ул. „Дякон Игнатий“, бул. „Цар Освободител“ и ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ № 1А.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ с ул. „Дякон Игнатий“.

 

На 12 януари 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Горник“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Люляк“, ул. „Искра“, ул.“ Шишивар“ между ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и ул. „Ралица“

района между ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Горно градище“ и ул. „Горник“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и  ул. „Янко Панайотов“.

 

На 12 януари 2021 г. (вторник) във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“, ж.к. „Люлин- център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Арх. Георги Ненов“ от бул. „Панчо Владигеров“ до ул. „Добри Немиров“

ул. 389 и бл. 778, бл. 788, бл. 789 и бл. 796.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на Спортен център Люлин /Сиконко/.

 

На 12 януари 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Тинтява“, НПЗ „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Тинтява" от ул. „Жетварка" до ул. „Николай Хайтов" и  ул. 132 № 14 .

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жетварка“ на кръстовището с ул. 132.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3011 |06.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бояна“ и кв. „Горубляне“ . 1| 2820 |05.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3029 |04.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Белите брези“ . 0| 3059 |21.12.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. Беловодски път и кв. „Република“ 2

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads