Реклама / Ads
1| 2765 |12.01.2021 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 13 януари 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на уличен водопровод на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ от пл. „Руски паметник“ до ул. „Дамян Груев“
ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов – Зографина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ и ул. „Владайска“.

На 13 януари 2021 г. (сряда) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Канала“, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Канала“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 122.

На 13 януари 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 41, ж.к. „Красна поляна“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. “Атанас Кирчев“ между ул. “Спас Вацов“ и бул. „Никола Мушанов“
ул. “Никола Мушанов“ между ул. “Добротич“ и ул. “Васил Д. Стоянов“
ул. “Сирма войвода“ между ул. “Спас Вацов“ и бул. “Никола Мушанов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Спас Вацов“ и ул. „Атанас Кирчев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2780 |11.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2775 |06.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на кв. „Бояна“ и кв. „Горубляне“ . 1| 2677 |05.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2851 |04.01.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Белите брези“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads