Реклама / Ads

 

0| 2590 |13.07.2021 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 14 юли 2021 г. (сряда) във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Васил Радославов“, ж.к. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Малинов“, ул. „Проф. Александър Танев “, ул. „Самара“ и ул. „Оковръстен път“ - сгради на „Хюндай“, „Пощенска банка“ и „Фризомат“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Москов“ до бл.480

 

На 14 юли 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция уличен водопровод по ул. „Първа българска армия“, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Първа българска армия“ от ул. „Знаме на труда“ до ул. „Каменоделска“

ул. „Мара Бунева“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Първа българска армия“ и ул. „Каменоделска“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мара Бунева“ на кръстовището с ул. „Първа българска армия“.

 

На 14 юли 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод в м. Детски град се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

ул. „Самоковско шосе“, ул. „Гауди“, ул. „Хитър Петър“, ул. „Понор“, ул. „ Синя светлина“ и ул. „Синаница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хитър Петър“ на кръстовището с ул. „Понор“.

 

На 14 юли 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Цар Борис III“, кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Цар Борис III“ от ул. „Проф. Николай Державин“ до бензиностанция „Газпром“

ул. „Явор“, ул. „Горска теменуга“, ул. „Акад. Михаил Арнаудов“, ул. 721, ул. 601, ул. „Бойница“, ул. 711, ул. 716.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ на кръстовището с ул. „Синята скала“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3584 |12.07.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2742 |07.07.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2399 |06.07.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2422 |05.07.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Лозенец“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ