Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 2948 |05.10.2021 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 6 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ж.к. „Христо Смирненски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатинска“ на кръстовището с ул. „Камчия“.

 

На 6 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Йоан Екзарх“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Милин камък“

ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Лозенска планина“ до ул. „Йоан Екзарх“

ул. „Милин камък“ от бул. „Св. Наум“ до ул. „Презвитер Козма“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ на кръстовището с ул. „Йоан Екзарх“.

 

На 6 октомври 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Хан Аспарух“, с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

в.з. „Терасите“, в.з „Градина“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ на кръстовището с ул. „Градина“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2284 |04.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 11| 7290 |04.10.2021 Китай и САЩ едновременно съобщиха за нов вирус и пандемия . 0| 2353 |03.10.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Лозен . 0| 2327 |30.09.2021 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. ”Славия“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ