Реклама / Ads

0| 2394 |03.05.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Лайош Кошут“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лайош Кошут“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“

ул. „20-ти април“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Македония“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лайош Кошут“ № 10.

 

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Стара планина“, в.з. Врана – Лозен Триъгълника се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Цариградско шосе“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Стар лозенски път“, ул. „Витоша“, ул. „Пирин“ и ул. „Веслец“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар лозенски път“ на кръстовището с ул. „Марица“.

 

На 4 май 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Иван Радоев“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Радоев“ от ул. „Никола Недев“ до ул. „Иван Радоев“ № 30 и ул. „Иван Панталеев“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ на кръстовището с ул. „Иван Панталеев“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2407 |28.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба 2“ . 0| 2386 |26.04.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2417 |25.04.2022 ”Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Негован . 0| 2554 |19.04.2022 Гутериш призова за временно примирие заради Великден
Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ