Реклама / Ads
2| 2711 |18.04.2023 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
Източник: личен архив
На 19 април (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Акад. Димитър Лихачов“, кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

кв. „Обеля“ между р. Какач, жп линията София –Драгоман, жп линия Волуяк –северна промишлена зона, ул. „Илия Георгов“, ул. 14 и ул. „Обелски могили“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 6 пред „Фрешмаркет“.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 19 април (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ангел Кънчев“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Неофит Рилски“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Петър Парчевич“.

 

На 19 април (сряда) 2023 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Александър В. Суворов“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Ген. Александър В. Суворов“ от ул. „Вихрен“ до ул. „Иван Сусанин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов“ на кръстовището с ул. „Иван Сусанин“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2742 |16.04.2023 Враждуващите лагери в Судан се съгласиха на временно примирие . 0| 2454 |11.04.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Княжево“ и кв. „Гниляне“ . 0| 2849 |10.04.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дървеница“ . 1| 2760 |05.04.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ Дианабад и кв. „Витоша“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads