Реклама / Ads
1| 2439 |03.05.2023 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. Обеля

.
В кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 Източник: БГНЕС
На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Акад. Димитър Лихачов“, кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

- р. Какач, жп линията София –Драгоман, жп линия Волуяк –северна промишлена зона, ул. „Илия Георгов“, ул. 14 и ул. „Обелски могили“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 6 пред „Фрешмаркет“.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Мартина падина“, ж.к. „Връбница“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Лютиче“, ул. „Св. Мина“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Бели Дунав“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бакърено шосе“ на кръстовището с ул. „Бели Дунав“.

 

На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Плана планина“, с. Железница се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Плана планина“ от ул. „Здравец“ до края на улицата, ул. „Лозенска планина“

ул. „Ведена“ от ул. „Плана планина“ до ул. „Лозенска планина“, ул. „Лева река“, ул. „Ленище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плана планина“ на кръстовището с ул. „ Ведена“.

 

На 4 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с почистване и дезинфекция на резервоар „Шумако“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

в.з. „Шумако“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоар „Шумако“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2610 |02.05.2023 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Лозенец“ . 6| 2618 |28.04.2023 Червената телевизия БСТВ спира временно заради дългове . 0| 2339 |27.04.2023 ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Подуяне“ . 0| 2329 |26.04.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. Люлин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads