Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 2270 |11.10.2021 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Сеславци” и част от ж.к. „Надежда“ 3

.
На 12 октомври 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Люляк“, кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Сеславци“

Затворническо общежитие „Кремиковци“

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството на кв. „Сеславци“ и ЗО „Кремиковци“.

 

На 12 октомври 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 312, ж.к. „Надежда“ 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Царевец“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Хан Кубрат“, ул. „Кумановски бой“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Войтех“ на кръстовището с ул. „Леви Искър“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2315 |06.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ и ж.к. „Красно село“ . 0| 2948 |05.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2283 |04.10.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 11| 7286 |04.10.2021 Китай и САЩ едновременно съобщиха за нов вирус и пандемия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ