Реклама / Ads
9| 5653 |23.04.2021 НОВИНИ

Соня Момчилова: Нервността на Борисов говори за натиск от презокеанското посолство

.
Соня Момчилова Източник: стопкадър, Нова телевизия
Нервността, която изпитва премиера в оставка Бойко Борисов, говори за натиск от презокеанското посолство. Това коментира по Нова телевизия ПР експертът Соня Момчилова.
 

Според нея при следващи избори ще има значителен отлив на избиратели.

 

„Тези, които успяха да се задържан та протестната вълна и на ентусиазма от протестите, ще изгубят част от очарованието си“, прогнозира тя.

 

Момчилова определи поведението на „Има такъв народ“ като логично, защото по думите й другото би било предателство.

 

От своя страна журналистът Виктор Иванов прогнозира нови избори на 18 юли. Според него тогава ще влязат повече представители от ГЕРБ, БСП и ДПС, а народните представители от „Има такъв народ“ ще намалеят. Може би Васил Божков да се появи. Иванов не изключи и трети парламентарни избори тази година.

 

Що се отнася до размера на депутатската заплата, според Момчилова тя не бива да е по-голяма от учителската.

 

„Много лошо впечатление ми направи, че темата за депутатските заплати се повдигна толкова скоро. Наречете ме популист, но аз споделям мнението, че заплатата на един депутат не може да надвишава тази на един учител. В сигтуацията, в която се намира държавата в момента, смятам, че е срамно разхищение да се полагат 3000 лева представителни на депутат, отделно пари за участия в комисии, отдално безотчетни пари за бензини, пътувания и т.н.“, коментира тя.
 

„Повече щеше да ми хареса, ако се приемат някакви рамки на харчове, някакъв таван и депутатите да започнат да се въприемат като част от народа, който не живее никак добре. 2/3 от българите са на прага или под прага на бедността и това трябва да бъде отразено и в НС“, допълни Соня Момчилова. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3568 |20.04.2021 Соня Момчилова: Борисов напуска сцената като една Медея с патерица . 15| 5173 |19.04.2021 Соня Момчилова: Опасявам се, че след толкова часове в джипката, Борисов има сериозни проблеми с опорно-двигателния апарат . 7| 3539 |15.04.2021 Соня Момчилова: Изтече ви срока, пластмасови заготовки . 24| 10800 |13.04.2021 Соня Момчилова: Резултатите от нови избори ще бъдат още по-оптимистични

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads