Реклама / Ads
32| 8875 |12.01.2021 НОВИНИ

Социалните мрежи ”завряха” след срещите на Радев с ГЕРБ и Марешки

.
Румен Радев
Социалните мрежи „завряха“ от коментари след срещите на Радев с ГЕРБ и Марешки. Повечето от хората са гневни и осмиват лидера на „Воля“ –Веселин Марешки. Ето някои от мненията:
 

Любо Кольовски:

Няма воля там, където слънцето не свети!

Ех, тоя Радев! Ех, тоя президент! Къде запокити "Воля"-та!

 

Валентин Иванов-Кардамски:

Това, че Марешки замести и отстоя манталитета и тезите на отсъстващия Борисов при президента е вън от всякакво съмнение. И още, той надали подозира, че постави диагноза на управлението и състава на цялото Народно събрание днес. Нека сме наясно, че агресивната простащина властва само, ако е оставена от глупашка апатия.

 

Пламен Паунов:

Президентът преди малко свири финала на Марешки!!! (просто го направи див и щастлив)

 

Таня Андреева:

Колко отрова и безотговорност се лее от Марешки по БТВ.
Срам е подобни хора да взимат решения за живота ни в Парламента!

 

Вида Пиронкова:

Тоя сипаничевия тип що още не е в затвора, ами ходи при Президента да бълва дивотиите си и да се дърли?

 

Румяна Ченалова:

Арогантността и просташкото поведение на МАРЕШКИ ясно показват, че не познава правилата на протокола и че е пропуснал не първите седем, а много повече години в живота си. Твърде много са случайниците в българската политика и със сигурност между тях не е българският президент. С пари можеш да си купиш титла и пост но не и интелект и почтеност... Когато си роден за улицата, винаги се връщаш там.

 

Татяна Кристи:

Много обичам политици с лица на рецидивисти като Томислав Дончев да ми обясняват как гласуването по пощата било авантюра! Чакам да го каже това на евроатлантическия си партньор САЩ. Защото аз през целия си съзнателен живот като американски избирател гласувам само по пощата! Мутро, ВЪН!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3353 |07.01.2021 Корнелия Нинова: Готови сме да решаваме социалните и икономически проблеми с 10 конкретни стъпки . 36| 10146 |26.12.2020 Как ваксината на Pfizer стигна в Пловдив? Социалните мрежи изригнаха . 4| 4191 |07.12.2020 Иво Христов: Смущаващо е, че ЕК ще представи обновен план за действие за 5G и 6G мрежите, без да е направена оценка на рисковете . 6| 4364 |02.12.2020 Интерпол: Организирани мрежи се опитват да продават фалшиви ваксини за COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads