Реклама / Ads

 

2| 2434 |11.05.2021 НОВИНИ

Спътницата на Милен Цветков: Беше доста ироничен човек и към себе си, и към околните

.
Милен Цветков
Милен беше доста ироничен човек и към себе си, и към околните. Това е качество, което аз много ценях в него. Имаше забележително чувства за хумор много обичаше да се шегува с мен под всякаква форма и това даваше специален привкус на нашите взаимоотношения. Мога да кажа, че винаги чувството му за хумор е било справедливо, такъв, какъвто беше той и в живота. Винаги беше честен и справедлив човек. По същия начин умееше да се шегува, точно в правилния момент и по начина, по който трябва да го направи

Това каза за БНР Милена Иванова, автор на книгата „379 дни с Милен Цветков“. Иванова беше спътницата в живота на журналиста Милен Цветков в продължение на 379 дни.  

По думите ѝ Милен Цветков винаги е търсел истината и е бил на страната на правдата. Според Иванова в личните взаимоотношения Милен Цветков е бил изключително мил и нежен човек. Човек, който е имал нужда да дава любов и да получава такава.

 

„Милен беше изключително интелигентен човек, който имаше широк поглед върху живота и освен с неговата професия той се занимаваше с много други неща. Освен това, че беше изключителен журналист, той се интересуваше и от психология и много обичаше да наблюдава хората или да разсъждава върху тяхното поведение и най-интересното беше, че той винаги намираше отговор за поведението или начина, по който хората се отнасят един към друг или правят нещо. Милен беше предаден в последните дни, но аз мисля, че той не таеше в себе си обида или нещо, за което да не може да прости на някого“, допълни в предаването „Закуска на тревата“ Милена Иванова.

Част от приходите  от продажбата на книгата ще бъдат дарени на Фонда „За децата на Милен“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 22| 12550 |07.05.2021 Росен Миленов: Защо примитивен индивид успя единадесет години да бъде на върха на държавата или по-точно нейния гробокопач . 31| 2933 |05.05.2021 Милен Керемедчиев: Ще има и други изгонени дипломати . 17| 2880 |28.04.2021 Борис Цветков: Само БСП изпълнява обещаното преди избори . 0| 2554 |21.04.2021 Борис Цветков: Има опасност родителите, чиито деца не са приети в детска градина, да не получат компенсации

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ