Реклама / Ads
3| 3120 |14.02.2023 НОВИНИ

Станислав Владимиров: Токсичността на БСП е проблемът в последните години

.
Станислав Владимиров
Станислав Владимиров, който е кмет на Перник изтъкна, че липсата на сетивност е проблем на политическата класа. Той посочи, че е напуснал БСП заради влошената среда и постоянната омраза. Той се разграничава от ”лепенето на етикети.” Той посочи в ”Денят започва” по БНТ, че капсулирането на партията дава все по-нисък резултат. Създала се е непоносимост към ”инакомислещите”, което е неприемливо.
 

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че винаги е бил част БСП, но заради влошената среда и постоянната омраза е дошло време да се разграничи от партията. Той изтъкна, че има огромна токсичност в БСП през последните години.

 

Станислав Владимиров посочи: "Винаги очакванията са били, че ще бъдат намерени съмишленици и приятели. Досега партията се обединяваше и взимаше държавнически решения за България. Мислех да не ходя на Конгреса на БСП. Потресаващо е, че там имаше три реда охрана. Никаде го няма това. Видях тъжните очи на делегати, пропътували стотици киломентри, за да дойдат. Отвякъде имаше дебнене някой да не каже нещо. Търсеше се причина тези хора да бъдат "отстреляни". Възмутително е млади хора да бъдат "отстреляни" с лека ръка от партията. Това, което видях ми дойде в повече. Младите хора са бъдещето на партията. Отношението към пернишката организация е неуважително от самото начало."

 

Станислав Владимиров каза: "Етикетите, агресията и злобата са водещи в БСП. Не може да си успешен политик, ако не си добър човек. Трудно може да се каже какви реформи са направени в последните години. Отстраняването на Петър Витанов е скандално –  от другата страна са хора като Румен Овчаров, Бриго Аспарухов. Затова аз се разграничих и напуснах БСП."

 

Според Владимиров лидерството е да не се държиш "като селски бабаит от врачанско. В БСП липсва лидерство. Никой от ръководството на БСП не дойде да помогне на перничани в кризата, която преживяхме. Политически слабите търсят врага. Винаги, когато има проблем, заставаш отпред."

 

Станислав Владимиров заяви: "Капсулирането на партията дава все по-нисък резултат. Семейството ми не реагират позитивно, че съм напуснал БСП, тъй като съм четвърто поколение част от тази партия. Корнелия Нинова вече не взима решенията в БСП. Друг кадрува. Калоян Методиев е причина за многото золуми в БСП. Имам много приятели от БСП. С тях ще продължа да работя." 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3178 |25.01.2023 Станислав Младенов: Добра новина е, че държавата полага усилия да осигури още средства за технологична модернизация . 0| 2932 |11.01.2023 Станислав Младенов: Има начин да бъдат спестени средства и време по процедурата за технологична модернизация в семейните предприятия . 0| 3014 |06.01.2023 Станислав Младенов: Държавата трябва да осигури допълнително финансиране по процедурата за ”Технологична модернизация” . 16| 4266 |02.01.2023 Мартин Владимиров: Има съмнения, че октомври сме внесли втечнен газ от Русия през Гърция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads