Реклама / Ads
0| 59677 |30.03.2022 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Що дири дясната ръка на Борисов на ПАВЕЦ „Чаира“?

.
Стефан Гамизов Източник: стопкадър, Евроком
Смути ме фактът, че дясната ръка в енергетиката на бившия премиер Бойко Борисов г-н Александър Николов, зам.-шеф на АЕЦ Козлодуй беше на ПАВЕЦ „Чаира“, когато стана голямата авария. Що дири дясната ръка на Борисов на ПАВЕЦ „Чаира“? Как така са го допуснали до обект от национална сигурност? Това е голяма загадка и това трябва да се разбере. Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по „Евроком“ енергийният експерт Стефан Гамизов.
 

Той допусна, че това е някаква форма на разузнаване от страна на хората на бившия премиер.

 

„Верният човек на Борисов бързо изтича горе, за да види дали има някакви заплахи за хората от предишното управление, които сътвориха това, което в момента всички ще изсърбаме“, обясни Гамизов.

 

„Ще бъда абсолютно изненадана ако Теменужка Петкова не понесе някаква отговорност. Тя е била предупредена, че подобна авария може да се случи и не е предприела абсолютно нищо. Имат пълното основание да се притесняват“, смята енергийният експерт.

 

„Очаква ни харчене на огромна народна пара заради това, че няколко души деребействат в България, както не се е случвало по Турско. Сега трябва да преодолеем невидимият саботаж на „хибридниците в енергетиката“ и можем да заприличаме на цивилизовано място“, добави той.

 

„АЕЦ „Козлодуй“ не е част от България, а е част от Русия. Аз лично се притеснявам от кибератака. Там е разграден двор за руснаците“, коментира още Стефан Гамизов.

 

„Русия на Путин е най-презряното място в света към момента и това ще продължи докато там властва режимът му. Или ние ще се свършваме заедно с тях, или ще ходим при нормалните хора. Нито газа на Русия е уникален, нито природните ресурси, нито хората“, е мнението на енергийният експерт.

 

„Ако утре България остане без газ, се качвам на самолета и ще предложа на правителството вариант, в който ще има газ за 8 години. Спете спокойно“, посочи Гамизов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 25283 |24.03.2022 Стефан Гамизов: Аварията на ПАВЕЦ ”Чаира” едва не изби цяла смяна! ГЕРБ сътвориха тази гадост за стотици милиони . 0| 6686 |21.03.2022 Гамизов: “Денацификацията” на Украйна от Путин довършва това, което Хитлер не е успял да свърши . 0| 8887 |18.03.2022 Стефан Гамизов: Борисов е там, където трябва да бъде! Милиардите обаче са в други джобове . 0| 33698 |10.03.2022 Харалан Александров вижда в Стефан Янев следващият бърз спасител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads