Реклама / Ads
0| 3114 |05.08.2022 НОВИНИ

"Страховитата контрабанда” довела до рокадите в НАП според Борисов

.
Страховита била контрабандата в страната според Бойко Борисов. Това била и причината за рокадата в Националната агенция по приходите - смяната на шефа на НАП Румен Спецов.
 

Борисов е на посещение в Исперих, където се срещна със земеделци. Заедно с него е и ресорната министърка от кабинета му Десислава Танева. Именно тя посочи, че отишлото си правителство на Кирил Петков “не е защитило нито една посока в земеделието”. 

 

Танева бе замесена в редица скандали по време на пребиваването си начело на Министерството на земеделието. Един от тях е изтеклия запис на среща с производители на зеленчуци, на който самата Танева призова земеделците да си мълчат за нередности, за да не спрат парите от Брюксел. Тогава Танева посочи, че изказването й е било извадено от контекста. 

 

"Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днеска са сменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", посочи Борисов. 

 

Лидерът на ГЕРБ определи “Продължаваме промяната” като “пагубен експеримент” за България. 

 

Относно обявените от Държавен фонд „Земеделие“ загуби в размер 100 милиона лева от Програмата за развитие на селските райони, Бойко Борисов заяви:


"От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове. Всичко е лъжа и измама. Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Тя не е промяна, а измама. Последните издихания на измамата излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд "Земеделие", милиард от друга", пресметна Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3287 |03.07.2021 Избухналият пожар в Румъния е потушен, спукана тръба довела до взрива . 11| 6599 |14.01.2016 "Ние гражданите" скочиха срещу политическата мафия, довела до фалита на КТБ . 3| 4476 |28.04.2015 Кражба е довела до аварията в София вчера . 0| 4517 |07.11.2014 Небрежност е довела до смъртта на 10-годишното момиче, паднало от прозорец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads