Реклама / Ads
0| 4169 |17.05.2022 НОВИНИ

Стрелба на бензиностанция в София, двама мъже са в болница, задържан е футболист и баща му

.
Мястото на стрелбата Източник: БГНЕС
Стрелба на бензиностанция на Околовръстен път в София снощи. Ранени са двама души, които са откарани в болницата.
 

 Полицията е иззела видеозаписите от камерите в района. След престрелката двама души са в болница, като единият е с опасност за живота. Двамата са простреляни в краката. По първоначална информация до престрелката се е стигнало след спречкване между две групи.

 

Екип на Спешна помощ пристига на мястото на инцидента за 6 минути. Единият от пострадалите е на 36 години, прострелян е в двата крака и е загубил много кръв.

Другият е на 26 години, ранен е в бедрото. И двамата са приети във ВМА, уточнява БНТ. 

 

По непотвърдена информация в 7-мо Районно управление са задържани за разпит 7 души.

На място са забелязани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп-фолк средите под псевдонима Ариа и футболистът на ЦСКА Георги Йомов.

 

Простреляните лица са Марио Вълчев и Иван Петров. Единият е прострелян в двете бедра. Опериран е, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА. Другият е с огнестрелна разкъсна рана, зашит, разпитан и освободен.

 

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов наистина е задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха прострреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София. По-късно стана ясно, че е задържан и баща му.  В проведена беседа футболистът Йомов е споделил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията баща му е стрелял.

 

В същото време късно снощи той отрече да е бил задържан или разпитван във връзка с престрелката на "Околовръстното шосе" в София. Това става ясно от съобщение, публикувано от клуба му ЦСКА.

 

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: "Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3326 |12.05.2022 Откриха трупа на французойка край София, задържан е мъжът ѝ, роден в Сенегал . 0| 3254 |29.04.2022 Иван Таков пред социалисти в ”Подуяне”: БСП може да участва в управлението на София, но трябва да сме разумни и прагматични . 0| 2916 |26.04.2022 Османи: Още няма решение, от което и София, и Скопие да са доволни . 0| 3143 |05.04.2022 1180 са новите случаи на COVID. Най-много в София, Пловдив и Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads