Реклама / Ads
4| 2263 |02.09.2024 НОВИНИ

Простреляха известния в криминалните среди Митко Русия и сина му в София

.
Източник: БНТ
Димитър Стоянов, известен като Митко Русия, е прострелян на паркинг срещу Окръжна болница. Ранен е и синът му. И двамата са с опасност за живота.
 

Прострелян е и синът му, предаде БНТ, позовавайки се на потвърждение от СДВР. По-младият е прострелян в челюстта, информираха от УМБАЛ "Света Анна“.





Баща на 50 години и син на 20 години са били приети в УМБАЛ "Света Анна" в София, след като са били простреляни, съобщиха от болницата.

 

И двамата са хоспитализрани в реанимация с опасност за живота.

 

На по-възрастния мъж е направена спешна коремна операция, а по-младият е прострелян в челюстта, допълват от болницата.

 

Димитър Стоянов - Митко Русия, е известен в криминалните среди. На Стоянов е направена спешна коремна операция, а синът му е прострелян в челюстта, уточняват от болницата. 

 

По техни данни покушението срещу тях е станало на охраняем паркинг срещу УМБАЛ "Св. Анна"-София, съобщава NOVA.

 

Двамата мъже са се намирали на частен охраняем паркинг над болницата. По думите на един от охранителите на болницата са докарани с частен автомобил пред входа на спешното отделение. По информация на съпругата на простреляния Димитър Стоянов и двамата мъже са оперирани и вече са в стабилно състояние в реанимация.





Жената отрече мъжът ѝ да се занимава с лихварство и да има врагове. Не знае каква е причината Димитър и синът му да са се намирали на паркинга край болницата. Патрул на полицията е блокирал паркинга, засилено е полицейското присъствие и на входа на спешното отделение, като външни лица не се допускат в двора и в сградата на УМБАЛ "Св. Анна"-София.

 

Това е трети опит за покушение срещу Митко Русия. Той има няколко криминални регистрации за лихварство. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2149 |02.09.2024 Първият работен ден от септември ще е предимно слънчев . 3| 2850 |01.09.2024 С петсетова драма Григор Димитров на четвъртфинал на US Open . 5| 61834 |01.09.2024 Експертът Петър Ганев: Вдигат пенсиите повече от "швейцарското правило". Ще ги има и през 2070 г. . 3| 3031 |01.09.2024 Проф. Коста Костов: 150 хиляди души в България са с "дълъг ковид"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads