Реклама / Ads
0| 5780 |03.05.2022 НОВИНИ

ТАСС съобщава: Списък на самоубилите се и загиналите, както и на наградените

.
ТАСС (каквато агенция юридически не съществува, защото означава Телеграфна агенция на Съветския съюз, който се разпада през 1991 г.) е упълномощена да заяви: Вчера генералният директор на курорта „Красная поляна“ в Сочи, собственост на Газпром Андрей Круковски загина трагично след падане по туристическа пътека към Ачипсиската крепост. Той беше много добър човек, направил много за град Сочи и Газпром.
 

В последно време в списъка на ТАСС с трагични новини влязоха още:

 

18 април. В московските апартаменти на вицепрезидента на Газпромбанк Владислав Аваев е открито тялото му, както и телата на съпругата и дъщеря му. Причината за смъртта са огнестрелни рани. Установено е, че Аваев е застрелял семейството си и се е самоубил.

 

19 април. Действащият топ мениджър на руската газова компания „Новатек“ Сергей Протосеня, съпругата и дъщеря му бяха открити мъртви във вила в Испания. В близост са открити брадва и нож.

 

29 януари. Намерен е мъртъв шефът на транспортната служба Газпром-инвест Леонид Шулман. На пода в банята лежеше окървавено тяло с дълбоки порезни рани.

 

25 февруари. Открито е тялото на Александър Тюляков, заместник-генерален директор на единния селищен център на Газпром. Очевидно Тюляков се е самообесил.

 

3 март. Михаил Уотфорд (Михаил Толстошея), руски олигарх, натрупал богатството си от нефт и газ, беше намерен обесен в имението си във Великобритания.

 

.
Орден за служба на Родината...

 

Секретен доклад до президента Владимир Путин:

 

Офицерите А.К., В.М., С.Ж., Д.А и М.Д. от Главно разузнавателно управление на Руската армия,

Както и служителите Д.М., Ж.Е., Ф.Т., П.Р., Е.Х., В.М. и С.О. са предложени за награди с най-високо отличие за изпълнение на служебния си дълг в името на Родината.

 

Държавният глава е подписал указ, с който въпросните офицери и служители получават високите държавни награди.

 

Във всяко съвпадение няма и 1% съвпадение. Според Айнщайн съвпаденията помагат да се запази анонимността. Но не винаги.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3053 |03.05.2022 Борел: Списъкът на руските банки, изключени от SWIFT, ще бъде разширен . 0| 9509 |27.04.2022 Експертът Васко Начев: За да сме първи в списъка на Газпром, Русия иска да падне правителството ни . 0| 3278 |26.04.2022 Полша вади свой санкционен списък срещу Русия. Удря ”Газпром” и ”Новатек” . 0| 8268 |25.04.2022 Службите в Кремъл задържали неонацисти. Искали да убият Соловьов, пишат от ТАСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads