Реклама / Ads
16| 4305 |04.04.2023 НОВИНИ

Татяна Дончева: ГЕРБ и ”Продължаваме промяната” могат да бъдат натиснати да направят правителство

.
Татяна Дончева
Възможната комбинация за правителство е ГЕРБ и ”Продължаваме промяната” да бъдат натиснати да направят правителство.Не от електората. Стратегически да направят евроатлантическа сглобка. Така на външния фактор ще се даде сигурност, че ще се вземат изгодни външно политически решения. Това заяви Татяна Дончева в ”Лице в лице” по bTV.
 

Мисията за стабилно правителство е възможна с конструктивни и стабилни политици. Иначе ще крушират за някой месец. В парламента няма никаква експертиза. Колко са и какви са тези закони за приемане в парламента? Кой ги пише, къде се намират тези закони? Това, което е влязло в момента, не виждам кой ще ги напише. Не виждам и Министерски съвет формиран от тези хора.

 

Тя коментира и думите на Корнелия Нинова, че Левицата цели убийството на БСП: От всичко което излезе от устата на Нинова е вярно само това, че БСП ще е единственият представител на лявото в НС. Другото е предмет на занимание на д-р Цветеслава Гълъбова. На тези избори може едни 700-800 души да не са ни припознали, но времето бе кратко за да ни припознаят като деятели на левицата. Но с времето и това ще стане, обясни лидерът на "Движение 21"

 

Социолозите цял ден държаха левицата на 1,6. Това са стари прийоми, които са пробвани. Манипулацията на данни не е характерна само за България, посочи една от причините за ниския резултат на Левицата адвокатката

 

Левицата съществува да създаде политическо представителство. Създадохме отбор, който ще продължи, независимо от това дали Нинова иска или не иска. При това ние не вземаме гласове от БСП. Не се занимаваме с БСП. Който иска да стои при нея, нека си губи времето и живота. Следващата битка са местните избори, каза още тя.


Ние сме били в БСП 96-97 година. Ние сме имали срещу себе си Костов, докато тя беше приватизаторка на външни търговски дружества. Ние сме напуснали, преди тя да стане фактор в БСП. Срещу Вагенщайт седи Нинова, приватизаторката на Костов и говори да си иде в партийната организацийка, ядоса се Дончева.

 

Няма никаква коалиция с БСП. Сега имаме следващите няколко години. И смятам, че Левицата може да бъде наложена като бранд. Не само БСП, а ГЕРБ и ПП не желаеха Левицата в парламента. Те не контролират Левицата, смята тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 10066 |04.04.2023 Любомир Аламанов пред Фрог: ГЕРБ, БСП и ДПС са като поговорката за патката . 6| 3294 |04.04.2023 ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ все още мълчат за резултатите от вота . 14| 3702 |03.04.2023 Активисти на ГЕРБ и ДПС се сбиха в Силистренско . 23| 3678 |03.04.2023 Окончателно: ГЕРБ пак са първи, ИТН пак са в парламента при 100% обработени протоколи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads