Реклама / Ads
1| 4557 |07.09.2023 НОВИНИ

Тази вечер в ”Честно казано” с Люба Кулевич: Какво са свършили ”Вагнер” за ”Турски поток” и какво забравяме за ”Трактора”?

.
Паравоенни като ”строители” и пишман политици като възложители. Какви задачи изпълниха така наречените ”охранители” на групировката ”Вагнер”, изпратени по българското трасе на ”Турски поток”? Гостуват авторите на сигнала до ДАНС и МВР - лидерът на ГД ”БОЕЦ” Георги Георгиев и адв. Методи Лалов. И още - за продължаващия прокурорски заплес по копуването на община Гурково пред безрпецедентните свидетелски показания и феодалните безобразия на ДПС.
 

Ден след празника на Съединението зидаме възможности за единението. В студиото влиза лидерът на едноименната партия Иван Христанов - ловецът на антикорупционни "сглобки", за когото политическите пожелания си остават кухи, ако след ехото на думите не продължи войната с корупционерите. Ще бъде ли различно занапред, или ще останев като птици със залепени за земята крака? 


Фигура, белязала злощастния ни Преход и политици с непълнолетно поведение, които не помнят откъде идва прозвището "Трактора". Какво остана неизказано за фигурата на покойния Алексей Петров -  паметливо ще обрисува журналиста и създател на сайта ФрогНюз Огнян Стефанов. Една купчина от противоречия, която днес едни развиват като коалиционен компромат, а други искат бързо да забравят в името на светлото ни бъдеще. 


Патрулираща полиция в българския Facebook. Кой стои зад нея, след края на Telus и защо да пишеш за Русия може да е опасно? Разговор с журналиста и пиар експерт Татяна Кристи, която от години не превива гръбнак пред любителите на "копейките", за да пише и говори свободно в мрежата. Къде обаче се изпариха правата и докъде стигнаха заплахите? 


Ще видите и видео-мозайка от зората на дебата за ламята, наречена ТОЛ система - опасна тема, за която и министри се скатаваха, и задаващи въпроси ги обвиняваха. А днес поредният регионален шеф повдига темата като новородено. Защо?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4093 |07.09.2023 Столтенберг: Очакваме тази година съюзниците в НАТО да повишат отбранителните разходи с осем на сто . 3| 3797 |05.09.2023 Красимира Хаджииванова: Има една диващина по отношение на шофирането в тази страна . 37| 4565 |04.09.2023 Кирил Петков с призив към политиците: Хайде да оставим семействата извън тази кална битка . 3| 7813 |03.09.2023 Първан Симеонов: Неминуемо ще има предоговаряне на тази "сглобка" - идват ротацията и местните избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads