Реклама / Ads
10| 9061 |04.12.2018 НОВИНИ

Маринов, имаш ли акъл, да поздравяваш децата на загинали полицаи с порно парче

.
Тита ”отвинти” главата на полицейските началници с предизвикателната си песен
Изпълнителката Тита „скъса“ шефовете на МВР барабар с шефа им Младен Маринов. Младата певица изпя парче, пълно с груб сексуален подтекст по време на откриването на кампанията за събиране на средства за децата на загинали полицаи.
 

Позициониран най-отпред, Младенов успя да се любува не само на изпълнението, но и да попие от целия артистизъм на сексапилната певица.  Тита се изповяда пред омагьосаните началници:  „За двубой не ме брой, ти си моят boy toy.  Здрав, прав, мъж си, недей да пускаш сълзи. Тук съм да ви скъсам и да взема ви парите. Може да опиташ как е задната предавка“. Изпълнителката дава всичко от себе си, изричайки самоуверено: „Ти си точно този, който ме иска в ползи. Малката, вече голяма, сама да се оправя.  Вкарай ме в твойте схеми. Аз съм голяма тапка, не те видях – мравка. Може да опиташ как е задната предавка“. В припева пък се повтаря непрестанно: Bang bang късай!

 

Появата на Тита развесели аудиторията особено от задните редици, където бяха насядали курсанти и по-млада публика. Докато Тита излива душата си на сцената, от първите редове, където са шефовете, не помръднаха, сякаш застинали в захлас.  В залата се чуха дори подхвърляния: Тита смени Веско. Става дума за Веско Маринов, който беше редовно канен на МВР мероприятията по времето на Цветан Цветанов.

 

Уточняваме, че тази сутрин от правосъдното министерство съобщиха, че се отлага обсъждането на проблемите в арестите и мизерните условия там, заради ангажимент на Младен Маринов. След изпълнението на Тита много хора се възмутиха от това, че тя е била поканена на събитие, свързано с нещастието на семействата на загинали полицаи.

 

Уточняваме, че според най-популярния речник на разговорния език  "boy toy" се използва за мъже, специално използвани от жени за удоволствия, когато техните съпрузи или гаджета не им отдават дължимото внимание. "Bang bang"  пък е покана за по-хард взаимоотношения.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4779 |31.10.2018 На десетия протест на връх Хелоуин имаше маскирани като Валери Сименов . 17| 7056 |13.10.2018 Марини: Имаше спекулации до изясняване подробностите около убийството на Виктория . 2| 3976 |21.09.2018 Синдикатите без толеранс от време за Маринов, искат експресно решение на проблемите им . 2| 3668 |20.09.2018 Маринов, Авромова и Жерязков вече са министри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads