Реклама / Ads
6| 4379 |07.07.2020 НОВИНИ

И Тити Папазов обяви, че е заразен с коронавирус

.
Константин Папазов
Баскетболният треньор Константин Папазов е заразен с коронавирус. Новината за положителния си тест той съобщи лично в социалните мрежи.
 

"Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с COVID-19.

 

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болестта.


Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

 

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България. САМО "ЛЕВСКИ"!", написа Папазов.

 

Отборът на "Левски" е в тежка финансова криза, а наскоро баскетболният треньор, който притежава 35% от акциите на клуба, обяви, че "сините" се нуждаят от 5 милиона лева до края на юли, за да оцелеят. Припомняме, че финансовите проблеми на клуба започнаха, след като запорираха бизнеса на хазартния бос Васил Божков. Завъртя се скандал с прехвърлянето на акциите. Активите в крайна сметка се озоваха в ръцете на Сираков.

 

Константин Папазов е поредното спортно име в България, заразено с коронавирус. Преди ден стана ясно, че 16 човека от футболния "Черно море" са инфектирани, както и четирима от тима на "Царско село".

 

От COVID-19 се възстановява и плувецът Антъни Иванов, както и най-добрият ни тенисист Григор Димитров.

 




На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го...

Posted by Konstantin Papazov on Monday, July 6, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4826 |04.07.2020 Тити дава пари на този, който го снима в нарушение на пътя . 15| 6115 |24.06.2020 КАТ глоби Тити Папазов с 3200 лева . 40| 11283 |30.06.2020 Виктор Папазов: България се управлява като колония . 3| 5875 |10.06.2020 Сираков: ”Златният дъжд” на Герена приключи. 35% от активите - в ръцете на Тити Папазов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads