Реклама / Ads
13| 5858 |11.05.2020 НОВИНИ

Тити Папазов: Няма да приема оставките в ФК ”Левски”

.
Константин Папазов
Константин Папазов, който трябва де е следващия собственик на акциите на ФК ”Левски” обяви, че не смята да приема оставките, които се очакват от изпълнителния директор на клуба Павел Колев, както и от треньорския екип.
 

Папазов говори след днешната среща на ст. "Георги Аспарухов". В нея участваха представители на Националния клуб на привържениците (НКП), на тръст "Синя България", на "Сектор Б", на "Ултрас Левски", на сдружение "Сини сърца" (сред тях и бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев). На нея стана ясно, че различните фенски фракции в "Левски" все още не могат да намерят общ език, колкото и да се иска това на Папазов.

 

Преди дни Колев заяви, че на 13 май се очакват заявления за напускане от него и останалите директори и треньори, защото така било редно да се направи при смяна на собствеността, съобщава Сега.

 

Оказа, че Колев вече си е подал оставката, а треньорът Петър Хубчев още не.

"Той (б.ред. - Хубчев) оставка не е и подавал. Такава има депозирана само от Павел Колев. Хубчев и екипът му просто са солидарни с човека, който ги и довел (б.ред. - Васил Божков). Но твърдо ще довършат сезона, а и оставката на Павката няма да бъде приета. Ще останат и всички футболисти, които са нужни. Нека феновете бъдат спокойни!", заяви Папазов и уточни, че всичко това ще е валидно, ако получи от Божков мажоритарния дял акции. Интересното е, че той гарантира бъдещето на Хубчев само до края на настоящия сезон.

 

Баскетболният треньор обясни още, че нямало как да сигури бюджет от 25 млн. лв., както при управлението на Божков, но счита, че сума от около 10 млн. била нормална за "Левски" за момента. Константин Папазов отново отказа да спомене кои бизнесмени ще помагат на клуба, когато той получи акциите. "Не искам да оповестявам нищо предварително. Имам гаранции, но все пак не искам да изглеждам после като жертва на "Скрита камера". Нека се случи, ще го оповестим", отново бе потаен по темата той.

 

След разговора някой от участниците, като лидерът на Сектор "Б" Любомир Костадинов - Младежа не скриха, че има разногласия, без да влизат в подробности. Основните обсъждани теми са били прехвърлянето на акциите от Васил Божков към Константин Папазов, както и намирането на средства за клуба в близък и по-далечен план.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 7344 |11.05.2020 Проф. Пламен Киров: МС няма правомощия да обявява извънредна епидемична обстановка . 20| 5512 |10.05.2020 Тити Папазов: Васил Божков каза, че утре ми изпраща акциите на ФК „Левски“ . 14| 14404 |10.05.2020 Александър Деянов-Скилър: Лепнаха ми петно, но нямам какво да крия. Проблемът е, че съм брат на сестра ми . 5| 5452 |09.05.2020 Проф. Герджиков: Надявам се, че няма да има опасност от нулева година в СУ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads