Реклама / Ads
20| 5541 |10.05.2020 НОВИНИ

Тити Папазов: Васил Божков каза, че утре ми изпраща акциите на ФК „Левски“

.
Тити Папазов
Васил Божков ми се обади днес и ми каза, че утре ми изпраща акциите на ФК „Левски“. Това каза Тити Папазов по БТВ. Ето какво още обясни треньорът:
 

Ако получа акциите първо ще се наспя 24 часа. Не можах да спя. Към този момент Левски е собственост на Георги Попов. Васил Божков и Попов няма да фалират Левски. Ще бъдат изпратени акциите и няма да възпрепятстват оцеляването на Левски.

В света има една дума и тя е благодаря. Благодаря от името на хората, които обичат Левски.  Акциите на Левски ще бъдат в мен. Чух, че Павел Колев казва, че няма повече лостове.

 

През последните месеци единственият лост съм аз. Аз съм този, който е правил екипи в моята кариера. Искам да благодаря на хората, които от 28 април заедно извадихме кестените от огъня. Към вчерашна дата говореха как Левски няма да го има. Левски ще има възможност да бъде спасен. В 21 век ние сме отражение на реалната действителност-водещи са парите. При каузите водещ е морала. Левски доживя своя катарзис. Той ще е първият клуб с нов начин на мислене и поведение. Левски ще бъде ФК на морала. Не зная дали ние имаме право да носим името на най-моралния човек на България. Трябва да станем морални от „а“ до „я“.

 

За първи път в своя живот, воден от кауза, 3 месеца никой от Левски не му се обади на Васил Божков. Той това ли заслужава. Той 12 месеца е създал комфорт на този клуб. Страхът в нашето ежедневие е големият проблем. Никога не съм се притеснявал дали службите ме слушат.

 

Темата за това кой ще дава парите за Левски, е тема за следващ разговор. За разлика от почти цялата държава аз не лъжа. Благодарен бях на един човек, който изгониха преди 6 години. Благодарен съм и на Валентин Златев.  Обадих се на г-н Златев и му казах, че имам кауза. Категорично не може „Лукойл“ да стане спонсор на Левски. Не съм параван на никой.

 

В този живот, ако искаш да успяваш вечно трябва да следваш думата морал. Познавам много добре Цветомир. Няма как г-н Божков да ми е гласувал доверие. Трябва да следвам думата морал.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 25461 |08.05.2020 Илиян Василев: Щом Божков избира сега да говори означава, че настъпва важен момент . 18| 6429 |08.05.2020 Васил Божков: Борисов отново излъга, че ГЕРБ не е приело поправките в Закона за хазарта . 5| 5428 |05.05.2020 Тити Папазов: Божков вярва, че скоро ще се върне в България . 14| 14896 |03.05.2020 Илиан Василев: Това не е брифинг. Това е публично изпускане на пара

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads