Реклама / Ads
0| 6503 |29.06.2015 НОВИНИ

Тома Томов: Ако Меркел изпусне Гърция, тя ще е гробокопачът на Европа

.
Тома Томов
Ако Германският канцлер Ангела Меркел изпусне Гърция, тя ще е гробокопачът на Европа. Това каза журналистът Тома Томов по ВТВ.
 
Утре ако на играчи като Алексис Ципрас им отрежат гърлата и Гърция стане неуправляема, какво ще правим?! Какво да прави Гърция, след като има само един туризъм и цялата управляваща каста не плаща?! Отиват Саркози и Камерън в Либия и казват: Да живее свободна Либия”. Да сте видели свободна Либия? Там останаха племена, които са неуправляеми. Миналото е труп мъртъв, бъдещето не се е родило още. Идват тъмни времена. Това което става пред очите ни е че идва край на дългия брак на капитализма с демокрацията. На вратата ни чука злото, каза Томов, визирайки хората, които бягат от Близкия Изток.

Папата сравни Средиземно море с огромно гробище. Европейският съюз не е САЩ, който може да прати самолетоносач където си иска. Германците контролират всичко в Европа. Сега цяло едно поколение ще загине. Банкерите винаги приватизират печалбите и национализират загубите. Винаги са виновни младите, които нямат работа данъци, допълни той.

Според него в Русия има много несигурни неща. В Русия има 93 милиардери. В Лондон има 300 000 руснака. Проблемът му е, че цялата управляваща класа и олигарси, сигурни ли си сме, че ще подкрепят Путин? Не знам до колко Путин контролира финансите на страната. Той направи нещо много силно, възстанови военно-промишления комплекс. При него има колосален ресурс във формата на китайския гръб..

Големите държави имат лукса да правят грешки и след това минават. САЩ загубиха войната в Ирак и Афганистан и какво от това?! сега САЩ не е във война. Не виждам големи политици във Вашингтон. В Америка върви научно-техническа революция, прави се колосален пробив в областта на разума, на медицината. Там имат най-много пари, държавата се движи така, че 27-те научни дисциплини се контролират, допълни още журналистът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5005 |26.06.2015 Борисов се похвали, че Меркел и Камерън го чули за бежанците . 0| 4427 |24.06.2015 Томов: За изборния туризъм са виновни кметовете . 0| 4454 |01.06.2015 Меркел ще пълни трудовия си пазар с бежанци . 5| 4613 |19.05.2015 Въоръжени с автомати обраха клон на банка в Айтос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads