Реклама / Ads
39| 6617 |10.08.2021 НОВИНИ

Тошко Йорданов: Като те предадат партньорите, отиваме на избори. Жестовете ни приключиха!

.
Тошко Йорданов
След като те предадат твоите партньори, е редно да отидем на избори, не бих се учудил, срам нямат, а от нас жестовете приключиха.”Изправи се БГ! Ние идваме!” са предатели. Твърдяха, че сме от една страна на барикадата, а ни излъгаха. Един предател не заслужава капка доверие, разкри той и допълни: Имат 10-12 души (в парламента), а говорят като за 118.
 

Петър Илиев е повод, а не причина. Ако не беше той, щеше да е друг. Причината е, че партиите на протеста не желаят да има кабинет, излъчен от ИТН. Това беше, а вас ще ви лъжат по студията, каза още той пред БНТ.


Вчера стана ясно, че за тези партии приоритетите не значат нищо, показахме че не предлагаме постове и порции, допълни Йорданов.


Големият враг е ГЕРБ, коментира зам.-председателят на партията на Слави Трифонов, като сравни гербаджиите с нацистка Германия.


Без нас им трябват гласове от ГЕРБ и ДПС. Ако искат, да го направят, съобщи Тошко Йорданов относно третия мандатоносител, който ще е на БСП.


Ако имахме договорка с ДПС, щяхме да направим кабинет с тях. - това са думи на психически недобре човек, думи на Мая Манолова. Причината за такова твърдение може да е взимане на пари. Всички, които говорят, че сме с ДПС или са идиоти или имат задни мисли, коментира председателят на ПГ на ИТН.


Петър Илиев е адвокат на годината, завършил е юридическия факултет на СУ с отличие. Тошко Йорданов обяви "Нов български университет" за дъното и съобщи, че има разлика къде си завършил право, визирайки образованието на Николай Хаджигенов.


Явно никой не стои зад Слави. Има отговор кой стои зад ДБ, ГЕРБ и ДПС. Защо служебният кабинет назначава хора в бордове на фирми?


Президентът се справя прекрасно, назначи служебния кабинет, който започна изчегъртването на ГЕРБ, макар че сега дават заден. Нямаме конфликт с Румен Радев, разкри зам.-председателят на ИТН.


Затова какъв е шансът за съставяне на кабинет утре Тошко Йорданов заяви, че няма представа, а всичко зависи от протестните партии.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5979 |09.08.2021 Емануил Йорданов: ИТН изведнъж станаха дом за нежни души . 54| 15694 |09.08.2021 Тошко Йорданов: Това е предателство. Осигуриха комфорт на Гешев . 71| 12632 |08.08.2021 Адв. Хаджигенов: Двамата кандидат-министри Петър Илиев и Иво Атанасов „светят като крушки“ . 20| 3658 |07.08.2021 Стефан Янев: Теоретично е възможно служебният кабинет да продължи като редовен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads