Реклама / Ads
0| 4913 |28.07.2022 НОВИНИ

Йорданов се заяде с Петков и Василев, дойде на работа с тениска „HARVARD LAW – just kidding“

.
Тошко Йорданов Източник: БГНЕС
С тениска с надпис „HARVARD LAW – just kidding“ се появи председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов на работното си място в парламента.
 

По време на дебатите по решението за връщане на Иван Иванов отново начело на КЕВР шефът на ПГ на ИТН демонстративно съблече сакото си, за да се види надписът на тениската.

 

Такива тениски най-често носят студентите или завършилите специалност „Право“ в университета „Харвард“, където са учили и премиерът в оставка Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев, каквато беше препратката.

 

В изказването си Йорданов яростно разкритикува шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова и подложи на съмнение юридическите й компетенции.

 

„Да си коалиция с „Продължаваме Промяната“ е да се съгласяваш с всички глупости. Тогава те те обявяват за съдружник на ГЕРБ, ДПС, ВМРО, Баба Яга, Дядо Мраз, Снежанка, и който се сетят още. Ние 6 месеца търпяхме тези глупости. Не знам защо лицето Лена Бориславова минава за добър юрист. Два пъти се издъни с две нейни искания и настоявания, защото видимо тя командва цялата ви парламентарна група, както и бившия ви премиер, защото той се съгласяваше с всяко нещо, казано от нея. И два пъти Конституционният съд ни резна за глупави и некомпетентни юридически решения. Не знам дали кантората, в която е работила, се срамува от нея, но тя определено е слаб юрист. Извикайте я за лично обяснение, защото я засягам“, каза той.

 

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ бе порицан за облеклото, с което се появи в пленарна зала.

 

„Искам да ви напомня, че се намираме в Народното събрание. Вашето облекло не отговаря на висотата на тази трибуна“, разкритикува го председателят на парламента Мирослав Иванов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4791 |28.07.2022 Международният отзвук от трусовете у нас: Провал за кабинета на Петков и четвърти предсрочни избори . 0| 6220 |27.07.2022 Гамизов: В последния си ден всеки политик хваща да сменя ядреното гориво в АЕЦ „Козлодуй“. Петков днес просто вдигна пушилка . 0| 9457 |27.07.2022 Петков пред британския „Таймс“: Ние сме следващите в списъка на Кремъл . 0| 6898 |27.07.2022 Кирил Петков: Единият от реакторите на АЕЦ ”Козлодуй” да заработи с гориво от ”Уестингхаус”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads