Реклама / Ads
10| 2288 |07.08.2024 НОВИНИ

Тръмп за Тим Уолц: Той е по-лош и от Харис, ще донесе ад на земята

.
Доналд Тръмп
Очаквано републиканциите разкритикуваха избора на кандидата на демократите за президент Камала Харис да посочи губернатора на щата Мичигън Тим Уолц за свой подгласник на предстоящите през ноември избори в САЩ.
 


Основният съперник на Харис - Доналд Тръмп, коментира в присъщия си стил, че Уолц "ще бъде най-лошият вицепрезидент в историята" и че "той ще отприщи АДА НА ЗЕМЯТА и ще отвори границите ни за най-лошите престъпници, които можете да си представите. Той ще подпечата НОВАТА ЗЕЛЕНА ИЗМАМА на Харис и ще подпали ТРИЛИОНИ долари".


Кандидатът на републиканците Дж. Д. Ванс беше също така безжалостен, макар и по-премерен в изказа: "Най-големият проблем с избора на Тим Уолц не е самият Тим Уолц. Това е, което (този избор) казва за Камала Харис - че когато й се даде възможност, тя ще преклони коляно пред най-радикалните елементи от своята партия."

 

Първите коментари от латера на републиканците показват, че те ще критикуват Уолц за левите му идеи и разбиранията му за използването на държавните средства, както и за миграционната политика.


Основната критика на републиканците е свързана с левите убеждения на Уолц, които според тях са твърде крайни. Припомня се, че тъкмо неговият щат Мичигън е в основата на бунтовете от 2020 г. на чернокожите американци, организирани от антирасисткото движение "Животът на черните има значение" (Black lives Matter). Те започнаха именно от Мичигън след убийството на Джордж Флойд от бял полицай.


Републиканският лидер на Камарата на представителите в Сената Стив Скализ аза, че "Тим Уолц е радикал, който остави бунтовници да изгорят Минеаполис до основи през 2020 г."- Той добави, че Харис и Уолц са "опасно дуо, което ще позволя на престъпността да унищожи нашите общности."


"Страхотен ден за левицата. Лош ден за средна Америка", написа сетаторът Линдзи Греъм.


Ройтерс цитира независимия център за наблюдение на изборите Cоок Роlitical Report, според който републиканциите са били по-притеснени, че Харис ще предпочете за вице губернатора на Пенсилвания Джош Шапиро, когото виждали като по-силен опонент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7228 |07.08.2024 Българска пенсионерка след почивка в Корсика: Много по-евтино е от София . 1| 2188 |07.08.2024 Ваня Нушева: Свалянето на Рая Назарян би създало конфликтна основа на предизборната кампания . 1| 2293 |07.08.2024 Д-р Сотиров за пожара в психиатрията във Варна: Липсата на персонал значи липса на редовен надзор . 0| 2208 |07.08.2024 Фармацевти алармират: Ръст на заболелите от салмонела, хепатит и дизентерия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads