Реклама / Ads
0| 3650 |28.04.2022 НОВИНИ

Трябва ли да верифицирам акаунта си в Inbet online?

.
Семейството на българските хазартни оператори в интернет ще се увеличи с още един член.
 

Дейност стартира Inbet online - компания, която засега работеше единствено в сферата на физическите обекти.

 

Новият онлайн оператор започва  работа на 28 април, а от сайта му разбираме, че той е подготвил и изключително апетитна оферта за бъдещите си потребители - бонус от 500 лева без депозит.

 

Какво трябва да знаем относно създаването на акаунт в inbet, когато дойде времето за това?

 

Регистрация в платформата на inbet
 

Създаването на акаунт в сайта на инбет протича по съвсем обичайния начин. Както винаги, това ще бъде съпътствано с предоставянето на определени лични данни, което обаче не следва да ви притеснява - щом операторът е получил лиценз от НАП, то той е достатъчно добре регулиран, а данните на клиентите са защитени.

 

Освен имена, адрес и ЕГН, операторът ще поиска от вас да оставите телефон и валиден имейл адрес, чрез който може и да се наложи да потвърдите акаунта си. Последното е наистина важно, поради което гледайте да предоставите действително работеща електронна поща.

 

Верификация на акаунт в инбет
 

Вън от съмнение е, че ще трябва да верифицирате своя акаунт в платформата на inbet, ако искате в даден момент да изтеглите своите печалби. Разбира се, това не е хрумване на конкретно този оператор, а обичайна практика и при всички останали - както в България, така и в чужбина.

 

За да се осъществи верификацията на акаунт, обикновено е достатъчно да предостави копие от документ за самоличност тип лична карта, международен паспорт или шофьорска книжка. Ако всичко е наред, следва до 24 часа акаунтът ви да бъде потвърден, а вие да сте завършили успешно този процес.

 

Мога ли да имам повече от един акаунти в Inbet?
 

Както и при всички други хазартни оператори в интернет, отговорът тук е категорично “не” - това не е позволено. Съветваме ви да не се опитвате да го правите, защото ако бъдете разобличени от оператора, това почти сигурно ще доведе до блокирането на всичките ви регистрации. А и не забравяйте, че за да изтеглите пари от един акаунт, вие задължително трябва да го верифицирате посредством предоставянето на документ за самоличност.

 

Безопасно ли е да играя в инбет?
 

За да може да развива хазартна дейност онлайн, дружеството успешно е преминало по всички процедури за получаване на лиценз от Националната агенция по приходите. Това следва да ви говори, че не трябва да имате съмнения относно неговата прозрачност или регулация. Личните ви данни също ще бъдат добре защитени, защото в днешно време онлайн операторите използват най-съвременни методи за криптиране на чувствителна информация.

 

Трябва ли да имам навършени 18 години, за да си направя регистрация?
 

Да, това е задължително условие според законите на Република България. Както и една от причините, поради които операторите изискват верификация на акаунтите. Ако нямате навършени 18 години, нашият съвет е да не се опитвате да заобикаляте правилата, а да изчакате да достигнете пълнолетие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3023 |28.04.2022 Еленко Божков: Не пипайте Чирен, моментално трябва да сменим газта с мазут . 0| 3306 |27.04.2022 Трябва национално решение за развод с ”Газпром”, смята енергиен експерт . 0| 3320 |27.04.2022 Явор Куюмджиев: Трябва да се молим на гърците за малко газ, който не се знае докъде ще стигне . 0| 3016 |27.04.2022 Еленко Божков: Положението с газа не е добро. Не трябва да се пипа Чирен, освен за нагнетяване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads