Реклама / Ads
69| 6412 |20.03.2012 НОВИНИ

Триумвират Борисов-Цветанов-Дянков управлявал страната

.
С. Станишев
Цветанов бил отговорен за ченгджийницата, Дянков - за потрошаването на държавния резерв, а Борисов бил координатор на всичко това.
 
Заради бездействие от две години и половина АЕЦ "Белене" е оскъпен с над 2 милиарда и са похарчени над 300 милиона евро за нещо, което очевидно това правителство няма намерение да прави, обяви след редовното заседание на ИБ на БСП лидерът Сергей Станишев. Не мога да разбера каква е позицията на премиера сега по повод „Белене”. Изначално „Белене” беше замислено от предишното правителство като български проект с 51% българско участие, беше намерен стратегически инвеститор RWE, който беше изгонен, каза още Станишев.

Сега съществували два риска: оскъпяване на проекта и вероятност България да загуби контролния пакет. Когато правиш от един малък пазар 300 още по-малки, отваряш врата за корупция и за по-високи цени. Няма как да се правят рокади, без да се дава ясен отговор за причините. Защо е сменен Трайчо Трайков?, попита  БСП-лидерът. Заради Катар ли, след като отговорен е Николай Младенов, продължи той.

България в момента се управлява от триумвират Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Симеон Дянков. Цветан Цветанов е отговорен за цялата ченгджийница в България, Дянков - за потрошаването на държавния резерв, а Бойко Борисов е координатор на всичко това, заключи лидерът на червените.

Основният проблем е какво се случва с икономиката, какво се случва с хората. Вземат се реални пари от Сребърния фонд и се връщат едни хартийки без никаква гаранция. Застрашава се пенсионната система. Не могат да си съберат приходите, защото контрабандата е титанична и не могат да съберат пари да закърпят дупките в бюджета и ще оставят опоскана държава, констатира Станишев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5636 |06.06.2011 Човек на Станишев управлявал митниците без диплома . 11| 6853 |22.07.2009 Агент Сотир управлявал БНБ . 46| 5121 |02.09.2008 Сергей Станишев вижда в ГЕРБ, Костов и Атака антибългарски триумвират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads