Реклама / Ads
19| 4872 |17.01.2014 НОВИНИ

Цветан Цветанов: Сигурен съм, че ме подслушват!

.
Инструментите на държавата се използват за подслушване на опозиционни политици. В момента мога да ви кажа, че моят телефон е на контрол. Аз съм сигурен, че ме подлушват. Това не е заради делата, които вече са влезли в прокуратурата и там няма какво да се случи. Целта е да бъда подслушван политически. Това каза пред камерите на БНТ Цветан Цветанов от ГЕРБ.
 

Примерно да разберат какви са плановете ни за парламентарните сесии. Зад това стои държавата, в лицето на управляващите. Те искат да се задържат на власт на всяка цена, добави той.

Цветанов коментира последните политически събития в страната. Случаят с Волен Сидеров е показателен. Той не за първи път блъска български журналист. Още в първите дни на този парламент, на 21 май, той си позволи да обижда ваш колега. Защо, още тогава прокуратурата не се зае с него? Защото, той беше необходим на управляващите. По-скоро неговия златен пръст. Същото важи и за Бисер Миланов-Петното. И него го пазят, за да организира акции срещу протестиращите и срещу нас. Това е доказано, защото Петното се среща с Пламен Орешарски и се хвалеше, че той е свалил ГЕРБ от власт.

Примерите са много. Защо, никой не говори за Христо Бисеров, попита риторично Цветанов. Изключително важно е да се говори за днешната реална политическа ситуация в страната и какво ни очаква в бъдещите месеци. Изказванията на Цветлин Йовчев доказват, че в страната има паралелна структура, която подслушва противниците на властта. В момента се претопля една стара манджа за Мишо Бирата. Тези разговори излязоха, когато Цветлин Йовчев беше в ДАНС. Правете си сами сметка за какво става въпрос, каза още бившият вътрешен министър. Управляващите са много объркани в момента. Те не могат да дадат адекватни отговори на проблемите, които ги заливат. Притеснени са много. Ние с АБВ коалиция няма да правим. Наши коалиционни партньори могат да бъдат партиите в център-дясно, дори и Движение 21.

АБВ и БСП са ни основни политически противници. С тях единствено може да разговаряме само за националните и общодържавните приоритети на България, разкри Цветанов. За пореден път казвам, че по наше време не имало подслушвания. Сега има репресия срещу опозицията. Управляващите се опитват да изместят фокуса на вниманието от важните проблеми за страната, завърши Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5637 |15.01.2014 Цецка Цачева: Защо Цветанов да не оглави предизборния щаб? . 15| 5131 |15.01.2014 Цветанов и Йовчев си премериха полицаите пред парламента . 17| 5939 |11.01.2014 Драгомир Стойнев: За първи път осигурените и заетите лица са равен брой . 27| 5011 |09.01.2014 М. Найденов: Заради Цветанов няма дясно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads