Реклама / Ads
35| 5414 |25.06.2013 НОВИНИ

Цветанов: Нямам основание да подам оставка

.
Източник: Булфото
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов не мисли да се оттегля от политическото ръководство на ГЕРБ. В Шумен, където проведе среща с местната организация на партията, той каза, че няма общински или областни структури на ГЕРБ, които да са срещу него.
 

„Това, че има някакви различни мнения и че са споделени някакви проблеми, това не значи, че има кардинални проблеми в партията", заяви зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му той никога не е поставял условия, които да не са в унисон с принципите на демокрацията. Цветанов подчерта, че няма основания да си подаде оставката, предаде Дарик.

Според бившия министър настроенията срещу него идват от членове на партията, които са били на ръководни позиции през последните години или пък са били спрягани за кандидати за кметове, но в крайна сметка не са били номинирани.

"В момента се намираме в предизборна ситуация, защото има дефицит на одобрения спрямо институциите", смята Цветан Цветанов. Той прогнозира, че предсрочни парламентарни избори може да има най-рано през септември. Относно работата на ГЕРБ в Народното събрание зам.-председателят на партията заяви, че парламентарната група ще участва активно в заседанията при обсъждането на промени в Изборния кодекс.

Всички дясно центристки партии трябва да си направим изводи от това, което се случи след изборите за 42 НС и да създадем добра среда и възможност за единна платформа за следващите избори.

Според Цветанов от сблъсъците вдясно най-много са загубили десните партии, които не влязоха в настоящия парламент, но по-важно е че загубиха и хората, които останаха непредставени в народното събрание.

Важно е да се съобразим с това и да създадем условия при следващите избори да се създаде силно дясноцентристко управление, което да удовлетвори както българските избиратели, така и нашите евроатлантически партньори, каза бившият вицепремиер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5236 |20.06.2013 Цветанов: Ще има нов КСНС по темата "Сигурност" . 77| 5783 |14.06.2013 Цв. Цветанов: Това е фарс, сделка! . 28| 6059 |13.06.2013 Защитникът на Цветанов: Обвинението е прибързано . 15| 5611 |08.06.2013 Цветлин Йовчев: Нямам изкушения за властта, затова си тръгвам лесно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads