Реклама / Ads
29| 6100 |09.06.2020 НОВИНИ

Валери Симеонов: Божков е хулиганче със спрей в ръка на улицата

.
Валери Симеонов Източник: БГНЕС
”Хулиганче със спрей в ръка на улицата - това е той. Блъфира през цялото време”, заяви Валери Симеонов пред Нова телевизия, коментирайки постовете на Васил Божков.
 

Причината за цялото внимание, което му се обръща, е трибуната, която получава от бТВ, убеден е Симеонов. "В момента е интересен, защото се преекспонира от една друга телевизия", заяви лидерът на НФСБ.

 

"Нормално ли е такова поведение на обвиняем - той да не се защитава" по 18 обвинения, които са му повдигнати, попита още Валери Симеонов. Според него интересют към Божков ще ще стигне до едно естествено стихване. Според него Божков досега не е извадил нито едно доказателство за обвиненията към фигури от властта, които хвърля през профила си във Фейсбук.

 

"Той по същата логика може да каже, че е плащал на жертвите си, за да ги изнасилва", направи сравнение лидерът на НФСБ.

 

Той коментира и заявлението си по адес на Валентин Златев: Монопол, картел, договаряне на еднакви цени – това са претенциите на Валери Симеонов към Валентин Златев, който лидерът на НФСБ буквално посочи като своя следваща цел. Той попита защо оплаквания и открити писма се пишат до медиите, а не до него.


Попитан дали ще се присъедини към политическия проект на Цветан Цветанов, лидерът на НФСБ коментира, че все още не се знае дали бившият втори в ГЕРБ ще прави партия.

 

"Първо не се знае ще прави ли партия, не се знае каква ще бъде тя, не е редно на база на лични отношения да се изграждат политически", отсече той във връзка с това, че не крие близки отношения с бившия заместник на Борисов.

 

В коментар на острата реакция на бранша по повод драстичните промени в закона за хазарта, които предлага, Симеонов отрече обвиненията в лобизъм. "Те си защатават интереса", заключи той по повод отворените писма на асоциациите от хазартния бизнес и се зачуди защо не пишат на него. В тях браншът предупреди, че готвените от Симеонов ограничения ще направят част от хазарта нелегален, а 30 000 души ще си загубят работните места, ако се приеме идеята на лидера на НФСБ казина и игрални зали да има само в големите хотели на 10 курорта и по границата.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 7162 |08.06.2020 Валери Симеонов: В битката срещу олигархията следващият трябва да е Валентин Златев . 100| 29585 |08.06.2020 Божков взриви мрежата. Близо 70 на сто искат той да оглави нов политически проект . 57| 8608 |08.06.2020 Божков: Ще ме подкрепите ли за нов политически проект? . 38| 13893 |07.06.2020 Илиян Василев: Божков надигра Борисов, Паякът печели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads