Реклама / Ads
3| 5391 |02.09.2019 НОВИНИ

Гласят уволнение на Кедъра от БНТ; уж не било за критиките му срещу Кошлуков

.
Камен Алипиев
Вълна от гняв се надигна след новината за вероятното уволнение на един от емблематичните журналисти в БНТ - Камен Алипиев-Кедъра.
 

Дългогодишният спортен журналист ще бъде изхвърлен от телевизията, като формалният мотив е преструктурирането на спортната редакция и преобразуването ѝ в дирекция, алармира Терминал 3. За работа в дирекцията се изисква диплома за висше образования, каквато Алипиев няма.

Колеги, приятели и публични личност веднага разкритикуваха рокадата и видяха в нея акт на отмъщение.

 

Алипиев е почти единственият човек от БНТ, позволил си публично да разкритикува избора на Кошлуков за генерален директор. Преди година пък се появи на протеста по повод "скастрянето" на предаването "Денят започва с култура" от страна на тогавашния нов програмен директор Емил Кошлуков.

 

Благодаря Ви! Обичам Ви! Мълча и ще продължавам да мълча! Няма да кажа никога една лоша дума за БНТ, така ме е научила легендата, великата Нери Терзиева, с която имах честта да поработя в друго грандиозно начинание - ЕФИР2! Ако аз съм някой, това е единствено благодарение на телевизията Майка! Моля ви, не обиждайте никого! Всеки взима своите решения и има своята карма!, отговори Кедъра в личния си фейсбук профил на стотиците хора, изразили подкрепата си към него в този момент.
БНТ официално не е коментирала случая.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5694 |07.08.2019 Само във Фрог: Уволнение чака всеки в ДНСК, отказал длъжностна характеристика със задна дата . 4| 4589 |08.07.2019 Уволнение след сигнал за опасен химикал в ”Химко” . 4| 4170 |23.04.2019 Гласят София за европейска столица на интелигентния туризъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads