Реклама / Ads
43| 3948 |27.09.2023 НОВИНИ

Васил Терзиев: Най-голямата ни битка е да убедим софиянци, че има смисъл да бъдат ангажирани

.
Васил Терзиев Източник: Стопкадър: bTV
”Нашият опонент е апатията. Хората са изморени от избори. Най-голямата ни битка е била да убедим софиянци, че има смисъл да бъдат ангажирани, да имат вяра, че нещо може да се промени. Хората трябва да бъдат включени в този диалогичен процес.”
 

Това заяви в ефира на bTV кандидатът за кмет на София на ПП-ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев.

 

По думите му доброто управление и на една администрация, и на една фирма, има общи характеристики.

 

"Тябва да имаш визия, принципи. Трябва да мотивираш и да събираш правилните хора, да изградиш екип. Когато работиш с публичен ресурс, нивото на отговорност е значително по-високо. Трябва да си дадеш сметка, че работиш за абсолютно всички. Трябва да се влагат много усилия, за да има принципно управление", подчерта Терзиев.

 

Той бе категоричен, че има доста опит в бордовете на различни организации и структури, които изискват породен тип управление.

 

Запитан дали е достатъчно разпознаваем, Терзиев каза, че вече има доста голям политически опит.

 

"Един човек трябва да бъде съден по делата му, а не по личната му биография. Моите дела - да избера да бъда в България, да изградя бизнес, да помагам на хората да се реализират, да инвестирам в образование - смятам, че това е най-важното. Аз съм бил на 12 г. когато дойде Преходът. В крайна сметка човек се оформя сам. Не мисля, че може да има съмнения за моите демократични ценности, за това накъде гледам. Родителите ми са ме учили на общочовешки ценности - трудолюбие, отдаденост към хората, сам да си ковеш успеха. Не съм роден със сребърна лъжичка и това много ми е помогнало. Нямам никакъв проблем да говоря за целия ми жизнен път", посочи кандидатът за кмет на столицата.

 

"Аз съм решил да се занимавам с публична дейност, така че ще намеря начин да бъда полезен за промяната на България. Трябва да не го играем жертви, а да бъдем по-отговорни. Аз не приемам текущото статукво на обезверени хора. Можем много повече и ще го постигнем", допълни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6504 |27.09.2023 Васил Божков отказва да плати паричната си гаранция . 10| 21143 |27.09.2023 НАП: Васил Божков е платил задълженията си към държавата . 12| 7560 |27.09.2023 Борисов скочи на Асен Василев заради "донос-бонус" . 5| 4060 |26.09.2023 Асен Василев: Предвиждаме да се върне 20% ДДС за ресторантьорите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads