Реклама / Ads
4| 8221 |27.05.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Васил Върбанов: В нашия 24 МИР вече месец всеки ден има протести. Имам два въпроса към сините кандидат-депутати

.
Васил Върбанов
"Подкрепихте ли двамата си районни кметове (на "Средец" и "Триадица"), които ясно изразиха несъгласието си с начина, по който се налагат промените в квартала? Или ги оставихте съвсем сами?".
 

Журналистът Васил Върбанов във Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

2 седмици преди изборите - само 2 въпроса към кандидатите от потока, който неизменно съм подкрепял през последните 34 години!







В нашия 24 МИР вече месец всеки ден има граждански протести. Там разбрах, че тези 2 въпроса тревожат силно и много други гласоподаватели в този район. Ето ги накратко!


Скъпи сини кандидат-депутати:


1. Каква е вашата официална позиция за лъжата на кмета на София на 16 април по повод ремонтните дейности на булевардите в района?

 

2. Подкрепихте ли двамата си районни кметове (на "Средец" и "Триадица"), които ясно изразиха несъгласието си с начина, по който се налагат промените в квартала? Или ги оставихте съвсем сами???


Тук искам да ви напомня, че точно господата Трайчо Трайков и Димитър Божилов бяха единствените двама районни кметове от общо 24 (!!!) в цяла София, които спечелиха местата си директно, а не след балотаж!







С липсата на ясно изразена подкрепа за тях сега - в този градски случай - вие декларирате отказ от отборната идея в партийната дейност по принцип или нещо друго ви спира да застанете зад своите изборни шампиони?


Кметът на столицата заяви, че с активирането на проекта за движение в централната част на София, много партии искали да се възполват предизборно... Тук е и въпросът бонус:


3. Да активираш трескаво - месец преди изборите - безспорно противоречивия проект ТОЧНО по този начин (без никакво предизвестие и с обиди към живеешите в тези МИР гласоподаватели) е признак на глупост или на злонамереност?


И като последствие от този "умен ход", към коя политическа сила ще отидат гласовете, които вие получавахте през последните 34 години?







Предполагам вече сте научили, че в историята и политиката няма място за слабохарактерни. Още по-малко за шушумиги!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6727 |23.05.2024 Преводачът на Серхий Плохий: Трябва да обърнем внимание на проф. Слатински, че войната не е далеч от нас . 0| 6018 |24.05.2024 "Това е начин да живеем в един по-добър свят". Защо Тодор Павлов се отказа от голямата заплата в частния сектор и стана учител? . 16| 9171 |22.05.2024 Темида и сексуалните приключения на някои магистрати. Държи ли ВСС на Етичния кодекс или морала е отживелица? . 5| 3755 |22.05.2024 За 57% от българите най-полезен им е английският, за 10% - руският

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads