Реклама / Ads
15| 8200 |28.07.2020 НОВИНИ

Велизар Енчев: Каракачанов е първият военнен министър на ЕС и НАТО, наредил да се щурмува джамия

.
Велизар Енчев
ПАТРИОТАРСКА ВЕСТ: КАРАКАЧАНОВ Е ПЪРВИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА ЕС И НАТО, НАРЕДИЛ ДА СЕ ЩУРМУВА ДЖАМИЯ! Комсомолът на ВМРО иска софийската джамия „Баня башъ“ да се закрие като молитвен храм и стане музей в отговор на действията на Ердоган към византийския храм „Света София“ в Истанбул….
 

Македонстващият министър го играе лукав византиец. Вече четвърта година е в кабинета на главния адвокат на Ердоган в ЕС, козируващ на всяка прищявка на турския президент, но изведнъж прогледна за неоосманизма. Борисов погази международното право и предаде на Ердоган политическите му противници, избягали на българска територия след опита за преврат. Каракачанов не протестира срещу този национален позор, даже го подкрепи. В името на балканското приятелство!


Министър Каракачанов гордо преглътна и унижението, нанесено му от крайцер на турските военноморски сили в български води, когато екипажът отказа да му козирува. Ама нейсе! „Хем сучлу, хем гючлю“ (Хем унизен, хем наперен).


Босът на ВМРО забрави как вееше байряк пред турското посолство и лично събираше подписи за референдума срещу влизането на Турция в ЕС. Тази тема отпадна от програмата на ВМРО в мига, в който Каракачанов пристана на Борисов и получи военното министерство.


Всъщност византийският стил пролича в първия му работен ден като зам.-председател на Народното събрание в далечната 2014-а – тогава си запуши ушите за призива ми да поиска от Цецка Цачева скритите в парламентарното мазе 300 000 подписа от референдума. Щото беше кандидат-патерица на ГЕРБ.


В деня, в който влезе във военното министерство, той спешно се прероди в политкоректен балканец. И свенливо взе страната на Анкара по Кипърския, Кюрдския и Сирийския въпрос. Как иначе – натовски военен министър е! Какво тук значат някакви си европейски ценности за правата на човека и неприкосновеността на границите!
А стане ли дума за обезщетенията за тракийските ни бежанци, от четири години Каракачанов не е обелил и една дума за исканите някога от него 10 милиарда долара от Турция. И правилно! Не отива на военен министър на Ердогановия адвокат да чупи рахатлъка му с турския президент.


Ала понеже на хоризонта са извънредни избори и се налага пак да се бием в гърдите, министърът по византийски нареди на комсомолците си: Бийте по Туркия, щурмувайте софийската джамия „Баня башъ“!
Имаме новина: Каракачанов е първият военен министър на ЕС и НАТО, наредил джамия да стане музей!
Прогоненият от „Света София“ Вселенски патриарх спешно да го произведе в архонт!

 

 

Журналистът Велизар Енчев, Фейсбук




ПАТРИОТАРСКА ВЕСТ: КАРАКАЧАНОВ Е ПЪРВИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА ЕС И НАТО, НАРЕДИЛ ДА СЕ ЩУРМУВА ДЖАМИЯ! Комсомолът на...

Публикувахте от Велизар Енчев в Вторник, 28 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6013 |28.07.2020 Лъчезар Борисов: Симеонов и Каракачанов ме предложиха за министър на икономиката . 12| 9491 |27.07.2020 Велизар Енчев: Гарантирано от ГЕРБ и ОП! Подкупва всеки пенсионер с три месечни добавки по 50 лева . 8| 10416 |24.07.2020 Велизар Енчев: Борисов е в резиденция „Бояна“, за да пази чекмеджето със златни кюлчета и милион евро . 25| 7238 |23.07.2020 Каракачанов обеща да каже кой е наредил патрулка да пази скандалното заведение “Осемте джуджета”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads